ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ  –  ΒΙΟ-ΑΝΑΔΡΑΣΗΣ

QX WORLD OFFICIAL BROKER IN GREECE

Η τεχνολογία του μέλλοντος είναι εδώ!

EDUCTOR

Με την χρήση ενός εξεζητημένου προγράμματος λογισμικού, ενός υπολογιστή και μίας συσκευής διεπαφής, καταγράφονται χιλιάδες τριανυσματικά σήματα στην κεντρική μονάδα βάσης δεδομένων του λογισμικού της Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης EDUCTOR. Αυτά τα σήματα παρουσιάζονται μετά ενεργητικά στον πελάτη με βιολογικές ταχύτητες 1/1000ο του δευτερολέπτου, με τη χρήση ενός χαμηλού-επιπέδου μικρο-φορτίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας ο υπολογιστής μετράει και αναφέρει τις βιο-ενεργητικές ανταποκρίσεις για καθένα από αυτά τα σήματα. Οι ταχύτητες με τις οποίες λαμβάνει χώρα αυτή η αλληλεπίδραση είναι αυτές που παρουσιάστηκαν ως διαδικασία Xrroid. Το EPR τεστ των τεσσάρων λεπτών, μπορεί να αποκαλύψει στρεσογόνες αντιδράσεις για περισσότερα από 11.000 διαφορετικά στοιχεία που επηρεάζουν την υγεία μας. Eίναι η τελευταία γενιά και το πιο καινούριο σε σχέση με τα άλλα.

SCIO

Το SCIO είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτροφυσιολογικής Βιο-Ανάδρασης. Συντονίζει ένα σύνθετο ηλεκτρο-τροπικό πρόγραμμα Βιο-Ανάδρασης με λογισμικό προγράμματος υπολογιστή με σκοπό να συγκεντρώσει βιοενεργητικές πληροφορίες, μέσω ηλεκτροδίων, από το υποσυνείδητο του ατόμου. Tα σήματα παρουσιάζονται με βιολογικές ταχύτητες 1/100 του δευτερόλεπτου. Η συλλογή των πληροφοριών γίνεται από το σώμα μέσω της σύνδεσης ηλεκτροδίων με το κεφάλι και τα άκρα παρέχοντας έτσι μια ακριβή της γενικής κατάστασης του ατόμου. Αυτές οι πληροφορίες επιλέγονται και ταξινομούνται από το SCIO κατά σειρά υψηλότερης αντίδρασης και οι στρεσογόνοι παράγοντες αναλύονται στην πορεία μιας συνεδρίας διαχείριση του άγχους.

INDIGO

Το σύστημα Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης INDIGO είναι η πατενταρισμένη δοκιμή τριανυσματικών υπογραφών και η διαδικασία μετρήσεων Βιοθεραπείας Xrroid. Αυτές οι μέθοδοι, συνδυασμένες με την δραματική αύξηση στον ρυθμό μεταφοράς, την ευαισθησία και το φάσμα εύρους, βελτιώνουν προηγούμενες θεωρίες που υποστήριζαν ότι η αντίσταση μόνη δεν ήταν αρκετή για να παράσχει αυτού του είδους τις πληροφορίες. Ένα μοναδικό σύστημα μαθηματικών αλγοριθμικών εξισώσεων αναπτύχθηκε για να υπολογίσει αυτά τα σήματα με έναν πιο ακριβή και 3-διάστατο τρόπο, βασισμένο σε τρία ανύσματα (ή μορφές κύματος): τάση, ένταση και αντίσταση. Tα σήματα παρουσιάζονται με βιολογικές ταχύτητες 1/100 του δευτερόλεπτου. Αυτός ο υπολογισμός λέγεται ότι είναι δυνατός για κάθε μοναδική ουσία και ενέργεια που υπάρχει. Πρόκειται για  έναν εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο χρήσης των δυνητικών αντιδράσεων που έχουν προκληθεί από τις βολτομετρικές υπογραφές ή τις ηχητικές συχνότητες.

ETERNALE-SAPPHIRE

Το ETERNALE-SAPPHIRE Σύστημα Αναζωογόνησης χαλαρώνει βαθιά το σώμα, ενώ εκπαιδεύει ολόκληρο το μυϊκό σύστημα, για να βοηθήσει στην επίτευξη μιας εσωτερικής ισορροπίας και την ενίσχυση της ζωτικότητα αποκαθιστώντας τη φυσική βιο-ενεργειακή αρμονία του σώματος σας. Ζήστε ένα απίστευτο ταξίδι βαθιά στον πυρήνα της ύπαρξής σας, ενώ μπορείτε να χαλαρώσετε με μουσικοθεραπεία.

Τα SCIO / INDIGO / EDUCTOR  δεν αντικαθιστούν τις μικροβιολογικές εξετάσεις, αλλά δίνουν βιο-πληροφορίες που δεν είναι διαθέσιμες σε βιοχημικό επίπεδο. Γίνεται μια βιο-μέτρηση, ανάλυση, ανίχνευση του οργανισμού με όρους Κβαντικής Βιο-Φυσικής.

Είναι άριστες συσκευές για πρόληψη, ισορρόπηση και εναρμόνιση του σώματος. Μπορούν να ανιχνεύσουν οτιδήποτε από επίπεδα βιταμινών, αμινοξέα, pH, κυτταρική και μεταβολική ηλικία, μεταλλαγμένων τροφίμων, μεταλλικά στοιχεία, λιπαρά οξέα, ένζυμα, τοξίνες, ιούς, δυσλειτουργίες, αδυναμίες, ορμονικές διαταραχές σε τρόφιμα, μύκητες, παράσιτα, βακτήρια,  συναισθήματα, νευροδιαβιβαστές, ψυχολογικούς παράγοντες, ένταση, τάση, οξυγόνωση, ενυδάτωση κλπ. Η λίστα είναι ατελείωτη.

Η πληροφορία που δίδεται είναι ριζικά διαφορετική από τις ακτινογραφίες, αιματολογικές εξετάσεις κλπ, γιατί μας ενημερώνει για την ενεργητική κατάσταση του σώματος και προς αυτή την κατεύθυνση στην οποία το σώμα εστιάζει την ενέργειά του για να ισορροπεί και να εναρμονίζεται. Με απλά λόγια, μας λέει τι θέλει και χρειάζεται το σώμα μας – διατροφικά, νοητικά και συναισθηματικά.

Υπάρχουν πάνω από 3500 προγράμματα, όπως: αντι-γήρανσης, μείωσης όρεξης, εθισμών, δυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος, βελτίωσης της πέψης, ενίσχυση μνήμης, συγκέντρωσης, βελτίωσης μεταβολισμού και πολλά ακόμα.

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!