ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι είναι η Κβαντική Βιο-Ανάδραση;

H Κβαντική Βιο-Ανάδραση είναι μια τεχνική στην οποία οι άνθρωποι εκπαιδεύονται ώστε να βελτιώσουν την δυναμική υγεία τους (σώμα – νου – πνεύμα) μέσω συχνοτήτων. Αποτελεί μια καινοτόμα τεχνολογία η οποία αλληλεπιδρά με το σώμα σε βιολογικές ταχύτητες – την ταχύτητα των υπολογιστών – δίνοντας αποτελέσματα μέσα σε δευτερόλεπτα.

Με απλά λόγια, είναι μια ευρέως εφαρμοζόμενη τεχνολογία, η οποία και χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς της υγείας και μετράει την φυσική αντίδραση σε ηλεκτρικά σήματα και επιστρέφει τα διορθωμένα αποτελέσματα στον ασθενή. Το ηλεκτροκαρδιογράφημα για παράδειγμα είναι μια συσκευή Βιο-Ανάδρασης, η οποία μεταδίδει τα ηλεκτρικά σήματα της καρδιάς σε συσκευή.

Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετράει φυσικές και συναισθηματικές συχνότητες και καταγράφει την ψυχολογική και συναισθηματική κατάσταση υποδεικνύωντας πτυχές της προσωπικότητάς του όπως η τάση για άγχος, η οποία συχνά επηρεάζει την υγεία.

Τι κάνει η Κβαντική Βιο-Ανάδραση

Είναι ένα επαναστατικό σύστημα μέτρησης, το οποίο είναι ικανό να υπολογίζει πάνω από 65.000.000 bits βιο-ενεργειακής πληροφορίας του πελάτη, για να τον βοηθήσει να εντοπίσει στεσσογόνους παράγοντες στο σώμα του σε 3,5 λεπτά και μπορεί να βρει την αιτία που προκαλεί άγχος στον ασθενή. Γι’αυτό και αναφέρεται και ως σύστημα “Quick – See”, γιατί μπορεί να δει πολύ γρήγορα τι επηρεάζει το σώμα του πελάτη και το περιβάλλον του. Μετρά την βιο-ενεργητική ισορροπία και τις συνολικές αντιδράσεις από το άγχος, επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατή βιο-ενεργητική ανάλυση. Το επιπλέον άγχος είναι ένας από τους παράγοντες που προκαλούν ασθένειες και το Σύστημα  EDUCTOR εναρμονίζει και μειώνει τους στρεσσογόνους παράγοντες που δημιουργούν ασθένειες.

Πως αναπτύχθηκε η συσκευή Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης SCIO, INDIGO, EDUCTOR στη NASA;

Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση είναι ένα υπερεξελιγμένο επιστημονικό εργαλείο που στηρίζεται στις ανακαλύψεις γνωστών ερευνητών, όπως ο Volta, ο Ampere, o Ohm, ο Einstein, ο Becker, ο Priori, ο Beardall και άλλοι.

Βασισμένοι στις ανακαλύψεις των μεγάλων αυτών πρωτοπόρων της επιστήμης, ο Δρ. William Nelson και μια ομάδα επιστημόνων της NASA εφάρμοσαν από τη δεκαετία του ’80 στο διάστημα την Κβαντική Βιο-Ανάδραση ώστε να μπορούν οι αστροναύτες να ελέγχουν οι ίδιοι το σώμα τους, αφού εκεί ψηλά δεν υπάρχουν νοσοκομεία ή φαρμακεία. Το αρχικό αυτό πρόγραμμα ονομάστηκε SCENAR (Self-Controlled Energetic Neuro-Adaptive Regulation- Αυτοελεγχόμενη Νευρο-προσαρμοστική Ρύθμιση). Λειτουργεί μέσω της διέγερσης του εγκεφάλου με ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο ηλεκτρικό σήμα που οδηγεί το νευρικό σύστημα στην παραγωγή νευροπεπτιδίων, τα οποία είναι τα μόρια-κλειδιά για την αυτορύθμιση του σώματος.

Τα νευροπεπτίδια μπορούν να θεωρηθούν ως το εσωτερικό βιολογικό μας φαρμακείο και έτσι γεννήθηκε το SCIO, INDIGO και EDUCTOR Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης.

Όταν ο Albert Einstein έθεσε τη σχέση της ύλης με την ενέργεια στην περίφημη εξίσωσή του E=mc2, άνοιξε τις προοπτικές για να δούμε το ανθρώπινο σώμα σε μια νέα διάσταση – ως ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Αυτό ήταν ένα σημαντικό βήμα για την κβαντική βιολογία και την κβαντική φυσική του ανθρώπινου σώματος (βιο-φυσική).

Βασισμένο στις αρχές της κβαντικής φυσικής, εναρμονίζει το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο μέσω νέας πληροφορίας, την οποία ψάχνει το σώμα για να ισορροπήσει.

Μέσω της συσκευής EDUCTOR, το σώμα είναι ικανό να ανταλλάξει πληροφορία με τη συσκευή. Στέλνει συχνότητες και εναρμονίζει τις ταλαντώσεις του σώματος.

Για πρώτη φορά, ο ανθρώπινος οργανισμός με τις χιλιάδες διαφορετικές ταλαντώσεις, είναι ικανός να εναρμονίσει τις συχνότητες συγκεκριμένων κυττάρων. Η εναρμόνηση γίνεται μέσω της βιοφυσικής και η αποστολή και λήψη των ταλαντώσεων γίνεται από το μηχάνημα. Υπάρχουν οι βέλτιστες τιμές για τέλεια φυσική κατάσταση, τις οποίες το μηχάνημα μπορεί να ρυθμίσει και να εξισορροπήσει. Η τέλεια διόρθωση των ταλαντώσεων επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.

Οι επιστημονικές θεωρίες στις οποίες βασίζεται η λειτουργία της συσκευής περιέχονται στις 1250 σελίδες του PROMORPHEUS, το 1982. Υπάρχουν πάνω από 300 επιστημονικά, ιατρικά άρθρα πάνω σε αυτό το θέμα και διδάσκεται από το το 1995 στις ιατρικές σχολές παγκοσμίως. Πολλοί θεραπευτές από όλες τις ειδικότητες (Ολιστικοί θεραπευτές, γιατροί, ογκολόγοι, οδοντίατροι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, κτηνίατροι, διατροφολόγοι κλπ) χρησιμοποιούν σε όλο τον κόσμο την τεχνολογία SCIO, INDIGO και EDUCTOR.

Τι ανιχνεύουν οι συσκευές Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης;

Μπορούν να ανιχνεύσουν οτιδήποτε από επίπεδα βιταμινών, αμινοξέων, μέταλλων, ιχνοστοιχείων, απαραίτητων λιπαρών οξέων pH, κυτταρική και μεταβολική ηλικία, μεταλλαγμένων τροφίμων, ένζυμα, τοξίνες, ιούς, δυσλειτουργίες, αδυναμίες, ορμονικές διαταραχές, υπεραντιδραστικότητα τροφίμων, μύκητες, παράσιτα, βακτήρια, συναισθήματα, νευροδιαβιβαστές, ψυχολογικούς παράγοντες, ένταση, τάση, οξυγόνωση, ενυδάτωση κλπ. Η λίστα είναι ατελείωτη.

Η πληροφορία που δίδεται είναι ριζικά διαφορετική από τις ατινογραφίες, αιματολογικές εξετάσεις κλπ, γιατί μας ενημερώνει για την ενεργητική κατάσταση του σώματος και προς αυτή την κατεύθυνση στην οποία το σώμα εστιάζει την ενέργειά του για να ισορροπεί και να εναρμονίζεται. Με απλά λόγια, μας λέει τι θέλει και χρειάζεται το σώμα μας – διατροφικά, νοητικά και συναισθηματικά.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει την Κβαντική Βιο-Ανάδραση;

Σήμερα, υπάρχουν χιλιάδες από επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα SCIO, INDIGO, EDUCTOR παγκοσμίως. Συμπεριλαμβάνονται γιατροί, κτηνίατροι, χειροπράκτες, ψυχολόγοι, υπνοθεραπευτές, οδοντίατροι, βιολόγοι, διαιτολόγοι, βελονιστές, ομοιοπαθητικοί, ερευνητικά ινστιτούτα, καθώς και οποιοσδήποτε που θέλει προσωπική χαλάρωση και καταπολέμηση του πόνου και του άγχους.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι συσκευές Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης σε παιδιά;

Ναι, επειδή τα παιδιά αδυνατούν να εκφράσουν προφορικά από τι υποφέρουν. Η συσκευές Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης έχουν άριστα προγράμματα για προβλήματα συμπεριφοράς, υπερκινητικότητα, παρορμητικότητα, όπως και για βελτιωτικά προγράμματα εκμάθησης (Super Learning). Στα παιδιά που παρατηρούνται προβλήματα στη συμπεριφορά τους, μπορούν να παρατηρηθούν σημαντικές διαφορές. Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση είναι η ιδανική λύση, καθώς τα παιδιά δε μπορούν να εκφραστούν κατάλληλα για να διαπιστωθεί το πρόβλημα. Και ως διαγνωστικό εργαλείο, η Κβαντική Βιο-Ανάδραση ανακαλύπτει κατάλοιπα παθήσεων που παραμένουν και ίσως προκαλούν πρόβλημα, όπως διατροφικές διαταραχές ή ελαττώματα και υπολείμματα ασθενειών που εισέβαλαν στο σώμα χωρίς να καθαριστούν. Για παράδειγμα, αν ένα παιδί έχει διατροφικά προβλήματα, η συσκευή Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης μπορεί να δείξει ότι είχαν Σαλμονέλα και αυτό να προκαλεί τα προβλήματα.

Τι δεν μπορεί να κάνει η Κβαντική Βιο-Ανάδραση;

Οι συσκευές Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης ανιχνεύουν μόνο τάσεις και όχι ασθένειες, καθώς μόνο οι γιατροί μπορούν να κάνουν διαγνώσεις. Οι συσκευές μας πληροφορούν για την ενεργειακή κατάσταση του σώματος και την κατεύθυνση στην οποία το σώμα κατευθύνει την ενέργεια. Γεγονός είναι ότι ούτε το μηχάνημα ούτε ο χειριστής του μπορούν να διαγνώσουν τίποτα, παρά μόνο ένας σωστά καταρτισμένος ιατρός. Αλλά η συσκευή μπορεί να εκτιμήσει, να αναλύσει την κατάσταση της υγείας όπως και να μειώσει το στρες και να αναζωογονήσει και να εναρμονίσει το σώμα. Στην πραγματικότητα, η συσκευή είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο μείωσης του άγχους και ένα ισχυρό αποτρεπτικό εργαλείο. Είναι ασφαλές και ενισχύει την καλή κατάσταση του σώματος.

Περιληπτικά τι περιλαμβάνει η Κβαντική Βιο-Ανάδραση;

Αφορά στο να λειτουργεί το σώμα σωστά και να αισθάνεται κάποιος όμορφα. Η Κβαντική ενέργεια είναι ένα νέο πεδίο, δεν είναι κάτι που βίωσε πιο πριν. Ερευνούμε το ενεργειακό πεδίο με μια νέα εξελιγμένη διαδικασία που καλείται Κβαντικός Συντονισμός. Η ίδια η ζωή αποτελείται από ενεργειακή ροή καθώς όλα είναι βασισμένα στην ηλεκτρική ενέργεια. Το σώμα αποσυντονίζεται γιατί ζούμε σε ένα πολύ γρήγορο ρυθμό ζωής. Τα μικροκύματα, η κινητή ακτινοβολία, η τηλεόραση, οι οθόνες του υπολογιστή κλπ δημιουργούν ένα ηλεκτρικό νέφος που περιπλέκει το εσωτερικό ηλεκτρικό σύστημα. Οπότε η Κβαντική Βιο-Ανάδραση επανισσοροπεί το ενεργειακό σας πεδίο μέσω βιοφυσικής αντί της βιοχημείας, η οποία είναι η παραδοσιακή μέθοδος.

Καλώς ήρθατε στον Κόσμο της Κβαντικής Ευεξίας.

Δοκιμάστε την Κβαντική Βιο-Ανάδραση για να αισθανθείτε υπέροχα και να έχετε μια Εμπειρία Κβάντα!

Πως μπορώ να αναζωογονήσω το σώμα μου;

Κατά τη συνεδρία, η συσκευή Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης μετράει τις συχνότητες του σώματος και καθορίζει το όφελος που προέκυψε από την προηγούμενη μέτρηση (η οποία έγινε πριν ένα δευτερόλεπτο). Αν δεν υπάρξει βελτίωση, αλλάζει ο αρχικός συντονισμός. Η συσκευή κρατά κάθε ωφέλιμο χαρακτηριστικό και αλλάζει κάποια αν χρειαστεί.

Τι συνεδρίες πραγματοποιούνται;

Απλά φανταστείτε τη συσκευή Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης scans ως ένα αντιικό πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, που ψάχνει για τα πάντα, όπως:

 • Ιοί και βακτήρια
 • Διατροφικές Διαταραχές
 • Αλλεργίες
 • Ευαισθησίες σε τρόφιμα
 • Τοξικότητες
 • Ορμονικά επίπεδα
 • Μύκητες και παράσιτα
 • Χρωματοθεραπεία
 • Ισορροπία Chakra
 • Περιβαλλοντικοί παράγοντες
 • Ηλεκτρο-Βελονισμός
 • Σπονδυλική ροή
 • Ανάλυση μεταβολισμού
 • Αύρα
 • Βιορυθμοί
 • Νευροδιαβιβαστές και συναισθηματικές συχνότητες
 • Μποκαρισμένος Μεταβολισμός

Όλα σε λιγότερο από πέντε λεπτά

Έχει χρησιμοποιηθεί η Κβαντική Βιο-Ανάδραση σε κατοικίδια;

Ναι, οι κτηνίατροι το έχουν χρησιμοποιήσει με μεγάλη επιτυχία. Καθώς τα ζώα δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, μπορεί να υποφέρουν από φυσικά και ψυχολογικά προβλήματα. Χρησιμοποιώντας το μηχάνημα της Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης, οι ιδιοκτήτες τους παρατηρούν μεγάλη βελτίωση στη συμπεριφορά των κατοικιδίων τους και στην ενεργητικότητά τους.

Start typing and press Enter to search