Τι αφορά η  Κβαντική Βιο-Πληροφορική Ιατρική (Computerized Integrative Quantum Medicine) και Kβαντική Βιο-Ανάδραση;

 
 
 

Η αξιολόγηση ενός ασθενή δεν αφορά απλώς στην εύρεση ενός προβλήματος ή μίας ασθένειας. Μπορούν να ληφθούν επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική του κατάσταση και αφού θα έχουν εξεταστεί όλα τα πεδία, μπορούν να οδηγήσουν στην αποκατάσταση της βέλτιστης υγείας.

Αυτό είναι που κάνει η Βιο-Πληροφορική Ιατρική – βλέπει το αόρατο ή την άυλη πλευρά του ατόμου με σκοπό να μπορέσει να προσεγγίσει μία ολιστική προσέγγιση. Πρόκειται για την κατανόηση του ατόμου σε όλα τα επίπεδα – νοητικό, πνευματικό, κοινωνικό, σωματικό,  συναισθηματικό και περιβαλλοντικό. Είναι σημαντικό να κοιτάξουμε τις παραμέτρους που όχι μόνο μας οδηγούν στην κατανόηση του τι πηγαίνει στραβά αλλά και στην ανακάλυψη των κατάλληλων στοιχείων που χρειάζεται να επανισορροπήσουν, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η πλήρης δυναμική υγεία του ατόμου.

Πώς συνδέεται ο νους με το σώμα; Πώς μπορούμε να καταλάβουμε την σχέση ανάμεσα στα συναισθήματα, τις συγκρούσεις και τις χρόνιες ασθένειες; Η λύση και οι θεραπεία για πολλές ασθένειες βρίσκονται στην κατανόηση αυτών των παραγόντων. Η συμβατική ιατρική αντιμετωπίζει τώρα την ίδια πρόκληση στην προσπάθεια να δώσει λύσεις σε σύνθετες ασθένειες με μόνο  προσεγγίσεις στα συμπτώματα της ασθένειας – όταν το πρόβλημα βρίσκεται σε πολύ βαθύτερο επίπεδο, απαιτώντας μία πιο εκβαθυμένη κατανόηση της πολυπλοκότητας της ανθρώπινης πραγματικότητας.

Η Βιο Πληροφορική Κβαντική Ιατρική εμβαθύνει πέρα από το ορατό και το σύμπτωμα μιας ασθένειας. Επεκτείνεται με την γνώση της επιστήμης της Κβαντικής Φυσικής και της πιο πρόσφατης έρευνας στη Νευροανατομία, στη Νευροηλέκτρο- Φυσιολογία για την κατανόηση της αιτίας πίσω από το συμπτώματα αλλά και την πρόληψή τους.

Το 1905 ο Αϊνστάιν επιβεβαιώνει την θεωρία του Μαξ  Πλανκ (πατέρας Κβαντικής Φυσικής, βραβευμένος με νόμπελ το 1918 στην κβαντική θεωρία) ότι η ενέργεια του φωτός εξαρτάται από την συχνότητα. Είναι τώρα ώρα να επαναπροσδιορίσουμε μία μορφή Βιο-Πληροφορικής Κβαντικής Ιατρικής, βασισμένης στο νέο επιστημονικό μοντέλο κατανόησης του σύμπαντος σύμφωνα με την κβαντική φυσική.

Ένας πρωτοπόρος κβαντικός φυσικός, ο Amit Goswami, Ph.D., έχει ήδη θέσει το θεμέλιο για αυτό στο βιβλίο του «The Quantum Doctor», έναν οδηγό υγείας και ίασης για κβαντικούς φυσικούς επιστήμονες. Κάποια ιατρικά πανεπιστήμια έχουν ενσωματώσει αυτήν την νέα κβαντική επιστήμη ως μέρος μίας ολοκληρωτικής θέασης της ιατρικής.

Η Βιο-Πληροφορική Κβαντική Ιατρική και Κβαντική Βιο-Ανάδραση δεν είναι μόνο το κλειδί για την επίλυση της τρέχουσας κρίσης υγειονομικής περίθαλψης αλλά θα οδηγήσει επίσης σε ένα νέο όραμα ολοκληρωτικής υγειονομικής περίθαλψης που δεν θα βασίζεται μόνο στην ασθένεια, αλλά στην πλήρη δυναμική υγεία του ατόμου. Η κατανόησή μας για το ανθρώπινο σώμα θα επεκταθεί στην συμπερίληψη των συστημάτων ενέργειας του σώματος, στις νοητικές και συναισθηματικές συνδέσεις με το υλικό σώμα. Θα ανοίξει την πόρτα για δημιουργικές, νέες προσεγγίσεις στην ίαση που έχουν την ευκαιρία να λύσουν προβλήματα ακόμα ανεπίλυτα από την συμβατική ιατρική, ειδικά στα πεδία των χρόνιων και εκφυλιστικών ασθενειών.

Η Βιο-Πληροφορική Κβαντική Ιατρική και Κβαντική Βιο-Ανάδραση αφορά στο να είμαστε πιο ανθρώπινοι και να έχουμε ολιστική προσέγγιση της σχέσης του γιατρού με τον ασθενή. Υπάρχουν περισσότερα να δούμε σε αυτήν την σχέση από την σχετική υλική πραγματικότητα.

Ένα σύστημα υγειονομικής περίθαλψης που βασίζεται στις αρχές της κβαντικής φυσικής – Βιο-Πληροφορικής Κβαντικής Ιατρικής – η Κβαντική Βιο-Ανάδραση ανοίγει την πόρτα σε νέες δυνατότητας αντιμετώπισης και ίασης. Μας δίνει επιπλέον την ευκαιρία να ανασυγκροτήσουμε και να επανανθρωπίσουμε την ιατρική.

 

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, California, U.S.Α.
Εκπαιδεύτρια της Κβαντικής Βιοανάδρασης σε παγκόσμιο επίπεδο
Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, Delaware, U.S.A.
Κάτοχος 2 διδακτορικών:
1. Αριστούχος Ολιστικής Διατροφολογίας, U.S.A.
2. Κβαντική Βιο-Ανάδραση, MEDICAL BOARD CERTIFIED BIOFEEDBACK DOCTORATE IMUNE (THE INTERNATIONAL MEDICAL UNIVERSITY OF NATURE MEDICINE)
Μεταπτυχιακό στη Νευρο-Ανατομία, στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στη Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy
Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Dupont, Delaware, U.S.A. (Dupont Ιατρικών Ερευνών)
Υποψήφια Διδάκτωρ στην Κβαντική Ιατρική, U.S.A.
(Αναγνωρισμένη παγκοσμίως)

πίσω σε Κβαντική Ιατρική

Start typing and press Enter to search