Πόσες Συνεδρίες χρειάζονται;

Η ευθυγράμμιση είναι ένα καλά μελετημένο φαινόμενο στην φυσική, σύμφωνα με το οποίο ξεχωριστά συστήματα, λειτουργώντας σε ποικίλες συχνότητες, θα σταθεροποιηθούν σε μία κοινή συχνότητα όταν τοποθετηθούν το ένα μέσα στο πεδίο επιρροής του άλλου. Μπορεί το σώμα να χρειαστεί αρκετές συνεδρίες για να ευθυγραμμιστεί ή να “ξαναμάθει” πιο υγιή μοτίβα. Κάποιοι άνθρωποι ανταποκρίνονται πολύ γρήγορα, ειδικά εκείνοι των οποίων οι επιλογές του τρόπου ζωής είναι ήδη ευθυγραμμισμένες με την καλή υγεία.

Άλλοι, μπορεί να χρειαστούν περισσότερη εκπαίδευση, εξάσκηση και υποστήριξη γύρω από την βελτίωση της διατροφής, της άσκησης, των μοτίβων ύπνου και/ή την αποφυγή εθιστικών ουσιών, κτλ. Γενικά μιλώντας, όσο περισσότερο ο πελάτης έχει υιοθετήσει συγκεκριμένα μοτίβα στρες, που του προκαλούν πόνο ή ασθένεια, τόσο περισσότερες συνεδρίες ίσως χρειαστεί μέχρι να αρχίσουν να ξανα-ισορροπούν ή να επανεκπαιδεύουν αυτά τα μοτίβα και τις αντιδράσεις.

Γενικά, συνιστούμε στους πελάτες να δεσμευτούν στην υγεία τους, επενδύοντας σε πολλαπλές συνεδρίες, προκειμένου να δουν πραγματικά και να νιώσουν τα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, τα επιτυχημένα προγράμματα διακοπής καπνίσματος που παρέχονται σε νοσοκομεία και σε ιδιωτικές κλινικές, απαιτούν περίπου έξι έως οχτώ συνεδρίες.

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.
Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, University of Delaware, Η.Π.Α
Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, Καλιφόρνια, Η.Π.Α.
Ph.D.(c) στην Ολιστική Κβαντική Ιατρική, IQUIM (International Quantum University of Integrative Medicine), Χαβάη, Η.Π.Α.
Ph.D. στην Κβαντική Βιοανάδραση, IMUNE (International Medical University of Nature Medicine)
Ph.D. στην Ολιστική Διατροφολογία (με βαθμό άριστα), Birmingham Alabama, Η.Π.Α
Μεταπτυχιακό (M.Sc.) στη Νευροανατομία, Νευροηλεκτρο- Φυσιολογία και Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy
Διεθνώς Αδειοδοτημένη Εξειδικευμένη Εκπαιδεύτρια του Πανεπιστημίου IMUNE (International Medical University of Nature Medicine)
Διεθνώς Αδειοδοτημένη Θεραπεύτρια Κβαντικής Βιοανάδρασης, IMUNE (International Medical University of Nature Medicine)
Πιστοποιημένη στις ανώτατες σπουδές Κβαντικής Βιοανάδρασης (Certified Biofeedback Specialist and Diplomate), ΒANHS, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Η.Π.Α και Γερμανία, Ευρώπη NTCBEU (Natural Therapies Certification Board Europe)
Μέλος του IRTCOE (International Registrar of Therapists, Circle of Excellence)
Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Κέντρο Ιατρικών Ερευνών Dupont, Delaware, Η.Π.Α.

πίσω σε Κβαντική Ιατρική

Start typing and press Enter to search