Σκοπός Δραστηριότητας

 
 
 

Σκοπός Δραστηριότητας

Ο σκοπός της δραστηριότητας της Δρ. Βιολέττας Αννίνου είναι να βοηθήσει όσους επιθυμούν να μειώσουν τις αιτίες των ασθενειών, να ανακτήσουν ζωτικότητα του οργανισμού τους, να υιοθετήσουν λειτουργικούς τρόπους διαχείρισης του στρες και να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματά τους με φυσικά μέσα. Αντιμετωπίζει το κάθε άτομο στην ολότητά του, συνυπολογίζοντας το σώμα, την εμπειρία της, την ψυχολογία και το περιβάλλον στο οποίο ζει. Με την πολυετή εκπαίδευσή της, την εμπειρία και το διδακτορικό της στην Κβαντική Βιοανάδραση και στην Κβαντική Ιατρική, έχει κατορθώσει να βοηθήσει ανθρώπους να έχουν περισσότερη λειτουργικότητα στα καθημερινά καθήκοντα, λιγότερο στρες και βέλτιστη υγεία σε όλα τα επίπεδα – σωματικά, συναισθηματικά και διανοητικά

Επίσης, ασχολείται με την εκπαίδευση στη χρήση της συσκεής Κβαντικής Βιοανάδρασης, με την παροχή ενός εξατομικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος, το οποίο εστιάζει στις ανάγκες του κάθε εκπαιδευόμενου. Αναγνωρίζει ότι η αξία είναι στην εκπαίδευση και η γνώση και η εφαρμογή της Κβαντικής Βιοανάδρασης είναι σημαντική, όχι μόνο για την απόκτηση της καλύτερης συσκευής Κβαντικής Ιατρικής, αλλά και για την άριστη, ακριβή και εμπεριστατωμένη εκπαίδευση σχετικά με τη χρήση της. Με το πρόγραμμα διδασκαλίας της, οι εκπαιδευόμενοί της έχουν καταφέρει να κατανοήσουν με επιτυχία τις έννοειες της Κβαντικής Βιοανάδρασης, τη χρήση της συσκευής και να εξελιχθούν στην ειδικότητά τους.

Η εμπειρία και οι γνώσεις της Δρ. Αννίνου, συγκεντρώνουν τις πιο πρόσφατες έρευνες της Δυτικής Ιατρικής, της Νευροεπιστήμης, της Νευροανατομίας, της Νευροφυσιολογίας (νευροπεπτίδια και νευροδιαβιβαστές) και της Κβαντικής Φυσικής με βάση την Κβαντική Θεραπεία από τον Dr. Deepak Chopra, M.D.

Μεθοδολογία

Παρακάτω αναφέρεται η μεθοδολογία της Δρ. Βιολέττας Αννίνου για δυναμική υγεία (The 10 Pillars of Dynamic Health)

 1. Κβαντική Αξιολόγηση – Ανίχνευση της αιτίας συμπτώματος και στρεσογόνων ερεθισμάτων
 2. Κβαντική Ομοτοξικολογία – Ανίχνευση τοξινών και Αποτοξίνωση
 3. Κβαντική Διατροφή – Εξισορρόπηση και καλή πέψη
 4. Κβαντική Ανοσολογία – Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
 5. Κβαντική Αιματολογία – Το αίμα είναι το ποτάμι της ζωής. Ανάλυση αίματος μέσω ανάλυσης Dark Field
 6. Κβαντική Ορμονολογία – Είμαστε τόσο νέοι όσο οι αδένες μας. Εξισορρόπηση Ορμονών
 7. Κβαντική Ομοιοπαθητική
 8. Κβαντική Ταοιστική Ιατρική – Σημεία βελονισμού και κανάλια μεσημβρινών
 9. Κβαντική Εντροπία – Μείωση Οξειδώσως και Ελεύθερων ριζών
 10. Κβαντική Αντιγήρανση

Με τη λήψη φωτογραφιών μέσω του προγράμματος Bi-Face γίνεται εφικτή η σύγκριση του προσώπου πριν και μετά από κάθε συνεδρία. Το ευρύ φάσμα πελατών της έχει δείξει πως πολλοί αναζητούν την τεχνογνωσία της για να κατανοήσουν την αιτία της διάγνωσής τους, τη σοφία του σώματός τους και τη βιοχημική τους ταυτότητα, κατανοώντας ότι το σώμα τους είναι μια «ορχήστρα» άνω των 300 τρισεκατομμυρίων κυττάρων και οι γνώσεις για εκείνο δεν μπορούν να περιοριστούν σε μια διάγνωση.

Μέσω της Κβαντικής Ιατρικής Βιοανάδρασης, της Ολιστικής Διατροφολογίας και της Μοριακής Βιολογίας δημιουργεί το θεραπευτικό μοντέλο που προάγει την υγεία σε όλα τα επίπεδα – σωματικά, συναισθηματικά και διανοητικά.

 

Τα 8 βήματα της Κβαντικής Διατροφής

Επίσης, με τις γνώσεις της πάνω στη Μοριακή Βιολογία και στην Ολιστική Διατροφολογία, έχει δημιουργήσει 8 Βήματα Διατροφής τα οποία απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να μειώσουν το βάρος τους, το λίπος τους ή να βελτιώσουν την διατροφή τους. Τα 8 Βήματα Διατροφής σχετίζονται με:

 1. B.M.R – Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός
 2. Αποτοξίνωση – Διατροφή pH
 3. Συνδυασμοί Τροφών
 4. Γλυκαιμικό Φορτίο (Glycemic Index)
 5. Διατροφή και Ομάδα Αίματος
 6. Διατροφή Αντιμετώπισης του Candida
 7. Αντικαρκινική Διατροφή
 8. Υπεραντιδραστικότητα Τροφών

“Μέσα από την πολυετή εμπειρία μου στον χώρο της υγείας, κατάλαβα πως το κόστος ενός ελλιπούς μοντέλου κατανόησης της αιτίας του συμπτώματος μπορεί να έχει τεράστιες συνέπειες στη διαχείριση των χρόνιων και των ψυχοσωματικών νόσων. Για αυτόν τον λόγο, αφιέρωσα πάνω από 35 χρόνια έρευνας και μελέτης διαφόρων κλάδων όπως της Μοριακής Βιολογίας, της Νευροανατομίας, της Νευροφυσιολογίας, της Ολιστικής Διατροφής και της Κβαντικής Ιατρικής Βιοανάδρασης (QuantumIntegrativeMedicineBiofeedback). Το έργο του Dr. CarlJung,  (Καρλ Γκούσταβ Γιουνγκ Ελβετός γιατρός και ψυχολόγος) επίσης, με ώθησε να δω βαθύτερα τις εξερευνήσεις του νου, του πνεύματος και του βάθους της κατανόησης της ψυχής. Όλες αυτές οι γνώσεις με έκαναν να κατανοήσω την πηγή και την έκταση ολόκληρου του προβλήματος – συμπτώματος, του πόνου και του πώς σχετίζονται με το νου και το σώμα. Κατ’ επέκταση οδηγήθηκα σε μια διαφορετική βάση η οποία γεφυρώνει τα κενά της συμβατικής ιατρικής και αγκαλιάζει ένα νέο παράδειγμα θεραπείας. Κλείνοντας να πω πως γνωρίζω την δυσκολία μιας σοβαρής ιατρικής κατάστασης μέσα από τις ζωές των φίλων, των συγγενών και των πελατών μου, αλλά και από τη δική μου εμπειρία, η οποία ήταν η μάχη μου με την λευχαιμία και τις συνέπειες που υπήρξαν -σωματικές και ψυχολογικες. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να μην αισθάνονται ανήμποροι με τη διάγνωσή τους, αλλά και με τον έλεγχο της υγείας τους και να τους δώσω την δυνατότητα να μπορέσουν να λάβουν ενεργό ρόλο στη θεραπεία τους.”Β.Αννίνου

 

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, University of Delaware, Η.Π.Α
Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, Καλιφόρνια, Η.Π.Α.
Ph.D.(c) στην Ολιστική Κβαντική Ιατρική, IQUIM (International Quantum University of Integrative Medicine), Χαβάη, Η.Π.Α.
Ph.D. στην Κβαντική Βιοανάδραση, IMUNE (International Medical University of Nature Medicine)
Ph.D. στην Ολιστική Διατροφολογία (με βαθμό άριστα), Birmingham Alabama, Η.Π.Α
Μεταπτυχιακό (M.Sc.) στη Νευροανατομία, Νευροηλεκτρο- Φυσιολογία και Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy
Διεθνώς Αδειοδοτημένη Εξειδικευμένη Εκπαιδεύτρια του Πανεπιστημίου IMUNE (International Medical University of Nature Medicine)
Διεθνώς Αδειοδοτημένη Θεραπεύτρια Κβαντικής Βιοανάδρασης, IMUNE (International Medical University of Nature Medicine)
Πιστοποιημένη στις ανώτατες σπουδές Κβαντικής Βιοανάδρασης (Certified Biofeedback Specialist and Diplomate), ΒANHS, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Η.Π.Α και Γερμανία, Ευρώπη NTCBEU (Natural Therapies Certification Board Europe)
Μέλος του IRTCOE (International Registrar of Therapists, Circle of Excellence)
Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Κέντρο Ιατρικών Ερευνών Dupont, Delaware, Η.Π.Α.

πίσω σε Κβαντική Ιατρική

Start typing and press Enter to search