Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D. ✨QX WORLD OFFICIAL BROKER IN GREECE 

Επειδή η αξία είναι στην εκπαίδευση, η γνώση και η εφαρμογή της Kβαντικής Iατρικής και Bιολογίας (Computerized Integrative Quantum Medicine), είναι σημαντική όχι μόνο για την απόκτηση της καλύτερης συσκευής Kβαντικής Iατρικής EDUCTOR αλλά και για την άριστη, ακριβή και εμπεριστατωμένη εξατομικευμένη εκπαίδευση σχετικά με τη χρήση της. Η αγορά της τελευταίας τεχνολογίας συσκευής Kβαντικής Iατρικής EDUCTOR από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου καθηγήτρια Κβαντικής Ακαδημίας Beverly Hills, California,U.S.A. και IMUNE (International University of Nature Medicine), εγγυάται την καλύτερη εκπαίδευση σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επιπλέον, δίνει την δυνατότητα εκπαίδευσης μέσω Teamviewer και Skype για όσους επιθυμούν την εξ’ αποστάσεως διδασκαλία.

================================================================================
Με το επιτυχημένο πρόγραμμα Computerized Integrative Quantum Medicine (από το 2005) της Δρ. Βιολέττας Αννίνου, με περισσότερους από 10.000 πελάτες παγκοσμίως, διδάσκει τη γνώση της για την ανανέωση σε κυτταρικό και ενεργειακό επίπεδο. Η διδασκαλία της εκτείνεται σε παγκόσμια συνέδρια. Καθ’ όλη τη διάρκεια των χρόνων έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, σε περιοδικά και εφημερίδες με σκοπό τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της Συμβατικής Ιατρικής και της Κβαντικής Ιατρικής.

Με τη λήψη φωτογραφιών μέσω του προγράμματος Bi-Face γίνεται εφικτή η σύγκριση των ατόμων πριν και μετά από κάθε συνεδρία. Το ευρύ φάσμα πελατών, από αθλητές, διασημότητες, ηγέτες επιχειρήσεων και άτομα όλων των κοινωνικών στρωμάτων, έχει δείξει πως πολλοί αναζητούν την τεχνογνωσία και τη γνώση της για να κατανοήσουν την αιτία της διάγνωσής τους, τη σοφία του σώματός τους και τη βιοχημική τους ταυτότητα, κατανοώντας ότι το σώμα τους είναι μια «ορχήστρα» άνω των 300 τρισεκατομμυρίων κυττάρων και οι γνώσεις για εκείνο δεν μπορούν να περιοριστούν σε μια διάγνωση.

Μέσω της Κβαντική Ιατρικής, της Κβαντικής Φυσικής και της Κβαντικής Βιολογίας δημιουργείται το θεραπευτικό μοντέλο που προάγει την υγεία σε όλα τα επίπεδα – σωματικά, συναισθηματικά και διανοητικά.

Οι 8 πυλώνες της Δυναμικής Υγείας βάσει του συστήματος εκπαίδευσης της Δρ. Βιολέττας Αννίνου:
✪ Κβαντική Αξιολόγηση – Ανίχνευση της αιτίας και των πιέσεων ή στρεσογόνων ερεθισμάτων
✪ Κβαντική Ομοτοξικολογία – Απομάκρυνση και Αποτοξίνωση
✪ Κβαντική Διατροφή – Εξομοίωση και καλή πέψη
✪ Κβαντική Ορμονολογία – Είμαστε τόσο νέοι όσο οι αδένες μας
✪ Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
✪ Μείωση του στρες οξείδωσης και των ελευθέρων ριζών
✪ Κβαντική Αιματολογία και Ανάλυση του Αίματος μέσω Dark Field Analysis
✪ Ανοικοδόμηση, Αντιγήρανση και Δυναμική Υγεία

Όλοι έχουν τη δυνατότητα της «Κβαντικής Επιλογής». Είναι η επιλογή στο θεραπευτικό μονοπάτι της δυναμικής υγείας σε όλα τα επίπεδα, για τη μέγιστη δυνατότητα ενίσχυσης της ζωής των ανθρώπων.

Η απόκτηση της συσκευής από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση.

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, California, U.S.Α.
Εκπαιδεύτρια της Κβαντικής Βιοανάδρασης σε παγκόσμιο επίπεδο
Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, Delaware, U.S.A.
Κάτοχος 2 διδακτορικών:
1. Αριστούχος Ολιστικής Διατροφολογίας, U.S.A.
2. Κβαντική Βιο-Ανάδραση, MEDICAL BOARD CERTIFIED BIOFEEDBACK DOCTORATE IMUNE (THE INTERNATIONAL MEDICAL UNIVERSITY OF NATURE MEDICINE)
Μεταπτυχιακό στη Νευρο-Ανατομία, στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στη Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy
Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Dupont, Delaware, U.S.A. (Dupont Ιατρικών Ερευνών)
Υποψήφια Διδάκτωρ στην Κβαντική Ιατρική, U.S.A.
(Αναγνωρισμένη παγκοσμίως)
210 935 5677 (τηλ.)
210 9359136 (fax)
6948827761 (κιν.)

www.indigogreece.gr
www.eductor.gr
Skype violettaanninou
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!
Dr. Violetta Anninou, Ph.D.