Ποιος Χρησιμοποιεί την Κβαντική Βιο-Ανάδραση;

  • Γιατροί, Κλινικοί και Θεραπευτές από ένα μεγάλο εύρος συμπληρωματικών ειδικοτήτων χρησιμοποιούν την Κβαντική Βιο-Ανάδραση σαν μία επιπλέον τεχνική για να εκπαιδεύσουν τους πελάτες τους, να βοηθήσουν στη διαχείριση του στρες και του πόνου τους και να διδάξουν τους ανθρώπους πως να πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους, κάνοντας θετικές αλλαγές στις σωματικές καταστάσεις και στη συνολική υγεία τους.
  • Γιατροί, Κλινικοί και Θεραπευτές χρησιμοποιούν την Κβαντική Βιο-Ανάδραση σαν μία επιπλέον τεχνική για να εκπαιδεύσουν τους πελάτες τους στη σωστή διαχείριση του στρες και του πόνου, καθώς η συσκευή ανιχνεύει την αιτία πίσω από το σύμπτωμα και έτσι γίνονται θετικές αλλαγές στην συνολική υγεία τους.
  • Ολυμπιακοί Αθλητές, Επαγγελματίες Εκπαιδευτές και Προπονητές χρησιμοποιούν την Κβαντική Βιο-Ανάδραση για χρόνια, για να ενισχύσουν την απόδοση. Η μείωση του στρες και η διαχείριση του πόνου μπορεί πραγματικά να προσφέρει στους αθλητές ένα πλεονέκτημα στο άθλημά τους. Στην πραγματικότητα οι επαγγελματίες της Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης EDUCTOR λαμβάνουν σήμερα αναγνώριση παγκοσμίως για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων δουλεύοντας με Ολυμπιακούς αθλητές και επαγγελματικές αθλητικές ομάδες σε πρωτοπόρα αθλητικά έθνη.
  • Άτομα και οικογένειες χρησιμοποιούν την Κβαντική Βιο-Ανάδραση για την παρακολούθηση και διαχείριση όλων των ειδών του στρες εντός οικογένειας. Επίσης πολλά άτομα όταν ολοκληρώνουν την Πιστοποίηση Ειδικού στην Κβαντική Βιο-Ανάδραση (στο Quantum Academies,  Beverly Hills, California, USA) μπορούν να αρχίσουν ιδιωτική πρακτική.

Η Συσκευή Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης EDUCTOR έχει εγγραφεί για θεραπευτική χρήση, για μυϊκή επανεκπαίδευση, εκπαίδευση των εγκεφαλικών κυμάτων, για εντοπισμό του στρες, μείωση του στρες, διαχείριση του στρες, διαχείριση του πόνου και μέγιστη απόδοση. Μόνο ένας αδειοδοτημένος ειδικός στην διάγνωση μπορεί να διαγνώσει κάποια σοβαρή κλινική ασθένεια.

Κβαντική ΒιοΑνάδραση

Μερικά παραδείγματα των Κωδικών CPT (Current Procedural Terminology-Medical Code χρήσιμο για ασφαλιστικές εταιρείες) και θεραπευτικές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται σήμερα από γιατρούς, κλινικούς και τεχνικούς για τις θεραπείες κβαντικής ΒιοΑνάδρασης περιλαμβάνουν:

  • Ο 99214 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σωματικές ασθένειες
  • Ο 90901 για γενική εκπαίδευση Βιο-Ανάδρασης
  • Ο 90911 για EMG Βιο-Ανάδραση
  • Οι 90875-90876 για Ψυχο-Φυσιολογική θεραπεία

Κάποια ιατρικά πανεπιστήμια έχουν ενσωματώσει αυτήν την νέα κβαντική επιστήμη ως μέρος μίας ολοκληρωτικής θέασης της ιατρικής.

 

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, University of Delaware, Η.Π.Α
Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, Καλιφόρνια, Η.Π.Α.
Ph.D.(c) στην Ολιστική Κβαντική Ιατρική, IQUIM (International Quantum University of Integrative Medicine), Χαβάη, Η.Π.Α.
Ph.D. στην Κβαντική Βιοανάδραση, IMUNE (International Medical University of Nature Medicine)
Ph.D. στην Ολιστική Διατροφολογία (με βαθμό άριστα), Birmingham Alabama, Η.Π.Α
Μεταπτυχιακό (M.Sc.) στη Νευροανατομία, Νευροηλεκτρο- Φυσιολογία και Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy
Διεθνώς Αδειοδοτημένη Εξειδικευμένη Εκπαιδεύτρια του Πανεπιστημίου IMUNE (International Medical University of Nature Medicine)
Διεθνώς Αδειοδοτημένη Θεραπεύτρια Κβαντικής Βιοανάδρασης, IMUNE (International Medical University of Nature Medicine)
Πιστοποιημένη στις ανώτατες σπουδές Κβαντικής Βιοανάδρασης (Certified Biofeedback Specialist and Diplomate), ΒANHS, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Η.Π.Α και Γερμανία, Ευρώπη NTCBEU (Natural Therapies Certification Board Europe)
Μέλος του IRTCOE (International Registrar of Therapists, Circle of Excellence)
Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Κέντρο Ιατρικών Ερευνών Dupont, Delaware, Η.Π.Α.

Start typing and press Enter to search